четвъртък, 29 септември 2011 г.

Палачинки с овесени ядки!

    Обичам палачинки и това е! Експериментирам постоянно с всякакви рецепти и всякакви видове плънки, търся навсякъде разни интересни идеи и повярвайте събрала съм доста варианти. Може да се превърна в блога с най-много видове палачинки, а защо не...
    Обичам да приготвям закуска, даже цяла седмица обмислям какво да направя от какъв вид да е и така нататък, в нашата къща това стана една малка традиция, в неделя да има някаква хубава и питателна закуска и исках да кажа през цялото време, че най-често приготвям баница или палачинки.
  
   
    Обичам промените, но не генералните, говоря за тези, които правим за да е по-красив и хубав околният ни свят, например нещото, което аз правя най-често е да готвя постоянно различни ястия  да намирам интересни рецепти, да ги споделям с вас, пак се отплеснах!
    Ето затова сега ще ви представя едно ново откритие, което е доста вкусно и интересно.



    Палачинки с овесени ядки!


     Продукти:


    За 10-12 палачинки
    2 ч.ч. сварени овесени ядки
    1 ч.ч. брашно
    3 яйца
    2 ч.ч. кисело мляко
    1 ч.л. бакпулвер
    1 ч.л. сол



    Всички продукти се смесват, получава се леко гъсто тесто, ако не ви допада може да го разредите с още кисело мляко.
    Пържат се в силно загрят тиган.
    Получават се нещо между палачинки и малко по-тънки тиганици, вкусът е като на всичко с овесени ядки, вкусно, много ми харесаха.




    Това , с което аз сервирах е сладко от грозде и сирене, плънката винаги може да е интересна, сладка или солена вкусът е неповторим.
    Ето това е моето предложение за днес, дано ви е било интересно.


    
    Да ви е вкусно и сладко и животът ви е шарен!